Jag satt mig precis i bilen med Linda och Kristine och vi bär nu iväg mot Skara. Tanken är att vi ska fira nyår där.
Jag kommer att fylla ut inlägget allt eftersom, så håll utkik.
Vi har nu kommit fram i Skara och checkat in på hotellet. Jag måste erkänna att jag saknar Skara lite.
Det börjar dra ihop sig för kvällen nu så vi gå till serveringen av välkomstdrinkar, äta middag , kolla på raketshow och skåla in det nya året.
Följande är på menyn..
Förätt: Ljummen hummertimbal på smörkokt purjolök med champagneskummad smörsås och fleuronger,
Varmrätt: Smördegsbakad oxfilé med portvinssky, kronärtskocksbottnar med anklevermousse och potatiskroketter,
Efterrätt: Chokladmousse variation med mandelskorpa och apelsin-sabayonne med färska vinbär.
Varmrätt: Smördegsbakad oxfilé med portvinssky, kronärtskocksbottnar med anklevermousse och potatiskroketter,
Efterrätt: Chokladmousse variation med mandelskorpa och apelsin-sabayonne med färska vinbär.

Nu är nyår över och jag hade jätte trevligt! Det kommer bli svårt toppa denna nyår nästa gång!
2 kommentarer
Anonym
18 Mar 2018 10:11
men gud va lyx!!
Anonym
18 Mar 2018 10:12
Har inte ens sett att du haft det här inlägget öppet förut 😱
Kommentera